Info voor kunstenaars
Nieuwe deelnemers:
 
Een eerste vereiste voor deelname aan onze kunstmanifestaties is dat u eigen werk ter plaatse exposeert en verkoopt. Onze kunstmarkten staan derhalve niet open voor handelaren.
 
Alvorens u op te nemen in ons kunstenaarsbestand dient u een korte omschrijving van de door u gehanteerde technieken en eventueel uw curriculum toe te sturen alsmede digitaal een of twee duidelijke foto’s van uw recent werk. Een eigen website geeft ons ook de mogelijkheid om een impressie te krijgen van uw werk.
Na akkoordbevinding nodigen wij u uit voor een proefdeelname aan een van onze kunstmarkten en bij wederzijdse instemming nemen wij u op in ons bestand.
 
 
Inschrijven en deelname aan onze kunstmarkten:
Via het contactformulier kunt u uw interesse voor onze kunstmarkten kenbaar maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt per mail een inschrijfformulier aanvragen.
 
Persberichten:
Voorafgaand aan alle kunstmarkten gaan persberichten uit waarin informatie staat over het evenement en enkele deelnemende kunstenaars.
 
Uiteraard is een teamlid van Promotie Kunst & Kultuur altijd aanwezig tijdens de kunstmanifestaties om de organisatie in goede banen te leiden.